Peavey AmpKit Link

€ 34,00
€ 24,00
Beschrijving

Peavey AmpKit Link gitaar audio interface voor iOS apparaten

Algemeen

De AmpKit Link is een hoogwaardige gitaar audio-interface ontworpen door Peavey in samenwerking met iPhone app-ontwikkelaar Agile. Met dit compacte apparaatje kunt u uw gitaar of basgitaar direct aansluiten op uw iPhone, iPad of iPod Touch. Zo kunt u met hoge kwaliteit uw favoriete opname-, bewerkings- of tuning-applicatie gebruiken. Peavey AmpKit Link is echter geoptimaliseerd voor gebruik met de Peavey/Agile AmpKit applicatie. De ultieme gitaarversterker-, effecten- en opname app voor iOS.

Eigenschappen van de Peavey AmpKit Link

AmpKit Link heeft een full-size (6,35mm) instrumentingang voor het aansluiten van uw gitaar, bas of andere lijnniveau signaalbron. Om het geluid te beluisteren is er een stereo mini-jack uitgang waarop u een koptelefoon, actieve speakers of PA-systeem kunt aansluiten. De geïntegreerde kabel met 4-polige mini-jack gaat rechtstreeks in uw iOS apparaat. De AmpKit Link werkt op 2 AA batterijen. Dit ontlast uw apparaat en houdt het signaal helder en storingsvrij. De onboard CrossTalk Eliminator voorkomt bovendien ongewenst rondzingen (feedback) bij gebruik van een hoofdtelefoon.

Gratis Peavey AmpKit app

Om het beste uit de Peavey AmpKit Link te halen maakt u gebruik van de AmpKit app. Een gratis versie kunt u downloaden in de iTunes App Store. In deze app vindt u een Peavey Valveking gitaarversterker met clean en high-gain kanalen, twee cabinets, twee effectpedalen, twee microfoons en een ingebouwde noise gate. U kunt vervolgens extra versterkers en effecten uitproberen en los kopen of gelijk de betaalde AmpKit+ app aanschaffen wanneer u het hele pakket wilt.

Tips of opmerkingen over dit product

  • Let op: dit product wordt geleverd zonder batterijen!
  • Let op: wordt geleverd zonder afgebeelde accessoires!
  • Let op: dit product werkt niet met een 1e generatie iPod Touch!
  • Let op: er is een gratis versie van Peavey AmpKit verkrijgbaar in de iTunes App Store!